Verzending

VERZENDING

De producten van worden door geheel Nederland geleverd met een steentrailer (M.U.V de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen). Dit is een grote vrachtwagen van ongeveer 18 meter lang die circa 30 ton kan vervoeren en de beschikking heeft over een vaste kraan. Deze kraan heeft een reikwijdte van ongeveer 3 meter links en/of rechts van de vrachtwagen. De chauffeur heeft niet de mogelijkheid om de producten verder te verplaatsen. De materialen worden gelost daar waar deze vrachtwagen kan komen. Hierbij geldt de gouden regel:

"De beoordeling van de losplaats is te allen tijde voorbehouden aan de chauffeur".

 

Voordat u een bestelling plaatst dient u zelf een inschatting te maken om te bepalen of een dergelijke vrachtwagen de losplaats kan bereiken. Indien in de praktijk blijkt dat dit toch niet mogelijk is dan is de beoordeling van de chauffeur leidend en kan op de door hem gekozen losplaats geen aanspraak worden gemaakt.


Als u niet aanwezig kunt zijn tijdens het lossen kunt u de chauffeur het beste door middel van borden wijzen op de gewenste losplaats, echter er kan nooit aanspraak gemaakt worden op de losplaats die de chauffeur uiteindelijk heeft gekozen.

Indien de aflevering uwerzijds wordt geweigerd, vanwege het feit dat de stenenwagen niet dicht genoeg bij de door u gewenste afleverplaats kan komen, dan kan de overeenkomst worden ontbonden en het door u betaalde bedrag worden gecrediteerd met aftrek van alle gemaakte transportkosten (hiervan ontvangt u een specificatie). Let op ! Het betreft hier de transportkosten voor aan- en afvoer en eventueel tijdelijke opslag.

Vanaf een orderwaarde van € 200,= worden de materialen op Noord- & Zuid-Beveland en Walcheren franco bezorgd, hieronder wordt er € 30,00 berekend. Voor levering buiten deze regio en op de waddeneilanden zijn de verzendkosten op aanvraag.


  • Grootse collectie

  • Franco levering vanaf € 200,=
    op Noord- & Zuid-Beveland en Walcheren

  • Direct de scherpste prijs

  • Gratis advies & offerte

Impressie Sierbestrating Zeeland

nieuwsbrief

VOLG ONS

  • twiter
  • facebook